INTELY AERIAL - Foto & Inspektion med drönare i Lysekil!
INTELY AERIAL - Foto & Inspektion med drönare i Lysekil!

🎉 Spännande nyheter! 🎉


Intely Aerial gör det nu möjligt att KORTTIDSHYRA drönare, ROVs och toppmodern utrustning!

Perfekt för projektbaserade behov, tillfälliga uppdrag eller för att enkelt utforska den allra senaste tekniken! 🚁🤿


✅ Ingen långsiktig förbindelse!

                ✅ Senaste modellerna alltid tillgängliga!

             ✅ Full support för hela hyresperioden!

Upptäck friheten och flexibiliteten med att hyra istället för att köpa.
Normalt uthyres utrustningen veckovis. 
Vi förbehåller oss rätten att neka uthyrning pga. tex. saknad kompetens eller andra säkerhetsaspekter.

Kontakta oss för mer info! 📩✨

#Korttidshyra #IntelyAerial #Drönare #ROV #UtforskaTeknik #LysekilDJI Mavic 3 Enterprise

Användningsområden:

 • Detaljerad Kartläggning: Perfekt för fotogrammetri tack vare dess högupplösta kamera, stabil flygning och lång batteritid, vilket möjliggör exakt och detaljerad 3D-kartläggning och mätningar.
 • Dataprecision: Idealisk för att samla noggranna, högupplösta geodata över stora områden, användbart inom bygg, lantmäteri, jordbruk och mer.

Kort och kraftfull, Mavic 3 Enterprise är ditt verktyg för framsteg! 🚀📸

#DJIMavic3Enterprise #Fotogrammetri #Innovation


1.890:- per dygn

DJI Mavic 3 Enterprise

DJI Enterprise Battery Kit

DJI Mavic 3 Batteri-kit:

 • Längre Flygtider: Mer tid i luften, mindre tid på marken.
 • Snabbladdning: Få fulladdade batterier snabbt och effektivt.
 • Bekvämlighet: Reservbatterier håller dig flygande, perfekt för långa uppdrag.


#DjiMavic3 #Batterikit #OavbrutenFlygning #Lysekil


Pris 275:- per dygn

DJI Mavic 3 Enterprise

RTK modul

RTK-modul för drönare

 1. Centimeternoggrann Positionering: Förbättrar GPS-precisionen avsevärt.
 2. Stabilitet: Ger pålitlig flygning i områden med GPS-störningar.
 3. Tidsbesparing: Högre precision minskar behovet av flera flygningar.
 4. Exakt Kartläggning: Idealisk för fotogrammetri och georefererade 3D-modeller.
 5. Ökad Säkerhet: Minskar riskerna vid precisionskrävande flygningar.

RTK är nyckeln till precision och pålitlighet för seriösa drönaranvändare.

#RTK #PrecisionFlygning #EffektivKartläggning #Lysekil


250:- per dygn

DJI Mavic 3 Enterprise

RTK-uppkoppling

Intely Aerials gratis RTK-uppkoppling erbjuder:


 1. Ekonomi: Inga extra kostnader för RTK-tjänster.
 2. Precision: Centimeternoggrann datainsamling.
 3. Enkelhet: Ingen egen utrustning behövs, mindre krångel.
 4. Support: Direktåtkomst till expertis vid behov

Maximal värde, minimal ansträngning!

#GratisRTK #SparaTidOchPengar #EnkelPrecision

Bäst precision erhålls inom 35 km fågelvägen från vår basstation.


0:- per dygn vid hyra av drönare

Undervattensdrönare
ROV

Användningsområden:

Vår ROV (Remotely Operated Vehicle) kan användas för inspektion och forskning på västkusten på följande sätt:

 1. Marinbiologi: ROV kan användas för att utforska havsbotten och studera marina livsformer, som fiskar och koraller. Det kan också användas för att inspektera undervattensmiljöer och dokumentera olika arter och deras beteende.

 2. Arkeologi: ROV kan användas för att utforska och dokumentera undervattensarkeologiska platser och vrak. Det kan hjälpa till att bevara och studera historiska artefakter och strukturer på havsbotten.

 3. Inspektion av infrastruktur: ROV kan användas för att inspektera undervattensstrukturer som bryggor, hamnar, pilar och oljeplattformar. Det kan identifiera skador, korrosion eller behov av underhåll.

 4. Sök- och räddningsinsatser: ROV kan användas vid räddningsinsatser för att söka efter saknade personer eller förlorade föremål under vatten. Dess realtidsvideokamera kan vara till hjälp vid räddningsoperationer.

I västkustområden med omfattande havsmiljöer och marina resurser kan användningen av ROV som Gladius Mini S vara en kraftfull resurs för inspektion, forskning och bevarande av de marina ekosystemen och infrastrukturen. Det är viktigt att använda ROV på ett ansvarsfullt sätt och följa alla relevanta lagar och bestämmelser för att bevara och skydda havsmiljön.


Maxdjup 100 meter. Vår ROV har gripklo.


Pris per dygn: 1.450:-


DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

Användningsområden:

Värmekameran på DJI Mavic 2 Enterprise Advanced öppnar upp för en mängd specialiserade användningsområden genom sin förmåga att fånga temperaturdata och termiska avvikelser i realtid. Här är några exempel på hur värmekameran kan vara till nytta:

 1. Sök- och räddningsoperationer: Värmekameror är ovärderliga vid sökandet efter saknade personer i svår terräng eller dålig sikt, då de kan upptäcka mänsklig kroppsvärme även i mörker eller tät vegetation.

 2. Brandbekämpning: Brandmän kan använda värmekameror för att upptäcka eldhärdar och varma punkter som inte syns med blotta ögat, vilket är avgörande för att förhindra återantändningar och bedöma hur en brand sprider sig.

 3. Energianläggningar och infrastruktur: Genom att snabbt upptäcka värmeläckage, överhettade komponenter eller defekta delar i infrastruktur som kraftverk, solpaneler, vindturbiner eller pipelines, kan underhållspersonal åtgärda problem innan de blir kostsamma.

 4. Fastighetsinspektion: Värmekameror kan identifiera problem i byggnader, såsom värmeläckage, fuktskador eller dålig isolering, vilket är särskilt värdefullt för energieffektivitetsbedömningar och underhållsplanering.

 5. Jordbruk: Lantbrukare kan använda termiska bilder för att övervaka grödor, identifiera ojämn bevattning, upptäcka skadedjur eller sjukdomar och till och med övervaka djurens hälsa genom att se deras värmemönster.

 6. Viltövervakning: Djurlivsforskare och parkvakter kan övervaka och spåra vilda djur på natten, under vintermånaderna eller i tät skog, vilket hjälper till att skydda arter och förstå deras beteendemönster.

Genom dessa funktioner är värmekameran ett kraftfullt verktyg som kan spara tid, pengar och liv i många olika branscher och situationer
.

#DJIMavic3Enterprise #Fotogrammetri #Innovation #Värmekamera #Energi


2.390:- per dygn

DJI Mini 3 Pro

Användningsområden:

DJI Mini 3 Pro är en imponerande liten drönare som packar en rad fördelar, särskilt attraktiva för användare i urbana miljöer och mer. Här är några av dess viktigaste fördelar:

 1. Låg vikt och portabilitet: Med en vikt under 250 gram, kategoriserar DJI Mini 3 Pro som en "mini-drönare", vilket innebär att den inte är föremål för vissa strikta regleringar som tyngre drönare. Detta gör det möjligt att flyga på fler ställen, även nära människor.

 2. Avancerad kamera: Trots sin lilla storlek kommer den med en kraftfull kamera som stöder 4K-video och har avancerade fotofunktioner. Den höga bildkvaliteten är idealisk för allt från professionell filmning till detaljerad inspektion av byggnader och infrastruktur i urbana miljöer.

 3. Agilitet i trånga utrymmen: Dess kompakta design gör den utmärkt för att manövrera i trånga utrymmen, vilket är perfekt för inspektioner i komplexa urbana miljöer där större drönare kanske inte kan navigera lika lätt.

 4. Längre flygtid: DJI Mini 3 Pro erbjuder en imponerande flygtid jämfört med sin storlek, vilket ger användarna en längre period att utföra flygningar och insamla nödvändig data utan att behöva landa och byta batterier ofta.

 5. Säkerhetsfunktioner: Den är utrustad med flera säkerhetsfunktioner som geofencing, automatisk återvändning till hemmet vid låg batterinivå eller förlorad anslutning, och kollisionssensorer, vilket gör den säker för användning även för nybörjare.

 6. Tyst flygning: Dess mindre propellrar och motorer skapar mindre buller, vilket är en stor fördel i tätbefolkade områden och bidrar till att minimera störningar för både människor och djurliv.

Dessa egenskaper gör DJI Mini 3 Pro till en mycket mångsidig drönare, lämplig för en rad professionella applikationer och hobbyanvändning, särskilt i områden där större, tyngre drönare skulle vara begränsade eller reglerade.

620:- per dygn

DJI Avata
Intely Edition

Användningsområden:

Denna drönare kan användas för professionell inspektion inom olika industrier på grund av dess förmåga att ge operatören en realtidsvideovy av drönarens perspektiv. Här är några sätt på vilka du kan nyttja för professionell inspektion:

 1. Visuell inspektion: DJI FPV drönare kan användas för visuell inspektion av svåråtkomliga platser som tak, skorstenar, kraftledningar, vindturbiner, antenner och andra höga strukturer. Operatören kan flyga drönaren nära eller runt dessa strukturer och inspektera dem noggrant via realtidsvideon.
  Vår drönare är dessutom utrustat med kraftfull belysning vilket möjliggör inspektion i totalt mörker. 

 2. Inspektion av byggnader: Drönaren kan användas för att inspektera byggnader och strukturer från alla vinklar, inklusive tak, fasader och svårtillgängliga områden. Detta kan vara användbart för att upptäcka skador, läckor, eller andra problem som kräver underhåll.

 3. Övervakning av infrastruktur: DJI FPV drönare kan användas för att övervaka infrastrukturer som broar, dammar och vägar. De kan ge snabba översiktsbilder och videor för att upptäcka skador efter naturkatastrofer eller slitage över tid.

För att använda drönare för professionell inspektion måste du följa gällande lagar och bestämmelser för drönaranvändning i ditt område, inklusive att få nödvändiga tillstånd och licenser. Dessutom är det viktigt att utbilda operatörerna ordentligt för att säkerställa säkerheten och effektiviteten under inspektionerna.


990:- per dygn